fredag 8 juli 2011

Bisolvon

En vecka kvar till semestern. På semestern ska vi åka till kusten, äta räkor och dricka vitt vin. Och jag kan dricka vitt vin eftersom jag fortfarande inte är gravid.

Inte ens efter Bisolvon-tricket. Ska man tro diskussionerna på diverse internetforum kan nämligen kroppsvätskor bli lite för tjocka för att de små simmarna ska nå upp och fram och in överallt där de ska in. Och då ska hostmedicinen Bisolvon lösa upp de däringa vätskorna och hjälpa simmarna på traven. Och det förstår man ju att det måste vara lättare att simma i vatten än gelé. Minst hundra av de där foruminläggen mässade "för oss gick det vid första försöket med bisolvon!" Så vi provade. Hostmedicin morgon middag kväll och lite ligging på det. Men våra simmare kanske inte hade problem med just tjockma i simmarlängan trots allt. Det funkade nämligen inte.

Hursomhelst. Jag kan dricka vitt vin till mina räkor på kusten och det är alltid något. Och den 24:e augusti har vi vår första tid. Då ska utredningen börja och förhoppningsvis ge oss svar på varför vi fortfarande bara är två och inte tre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar